Ontdek Oyster Decoupage

Heb je al gehoord van oyster decoupage? Deze opkomende trend is ideaal voor zowel huisdecoratie als speciale gelegenheden. Met oyster decoupage creëer je unieke kunstwerken en gepersonaliseerde cadeaus die zeker indruk maken.

 

Ontdek in deze blog wat oyster decoupage is, en laat je inspireren door een voorbeeld van een kunstenares die deze prachtige decoraties maakt.

Wat is Oyster Decoupage?

Oyster decoupage is een decoratietechniek waarbij de binnenkant van oesterschelpen wordt versierd met papiercollages, afbeeldingen of schilderingen. Dit combineert de natuurlijke schoonheid van de schelp met de creativiteit van de maker, waardoor elk stuk uniek is. De buitenkant blijft vaak ruw en natuurlijk, terwijl de binnenkant een gedetailleerd ontwerp toont.

 

Voor welke gelegenheden is oyster decoupage geschikt?

Oyster decoupage is veelzijdig en past bij verschillende gelegenheden:

  • Bruiloften: Gepersonaliseerde oesterschelpen kunnen dienen als tafeldecoratie of bedankjes voor gasten, met namen of speciale ontwerpen.
  • Verjaardagen: Versier oesterschelpen met thema’s die passen bij de interesses van de jarige, zoals bloemen of favoriete quotes.
  • Speciale vieringen: Van jubilea tot babyshowers, een op maat gemaakte oyster decoupage is een uniek en indrukwekkend cadeau.

Een geweldige kunstenares die zich heeft gespecialiseerd in oyster decoupage is Saskia Souverijn van Sasseas. Saskia staat bekend om haar creativiteit en oog voor detail. Ze maakt de meest unieke oesterschelpen, waarbij elke schelp een kunstwerk op zich is. Haar werk is te bewonderen op Instagram onder de naam Sasseas Oysters.

 

Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon iets unieks wilt voor in je huis, bij Saskia kun je terecht voor verzoeken op maat. 

Decoratie voor in Huis

Oyster decoupage is ook een geweldige manier om je huis te verrijken met unieke decoraties. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of een stijlvol kunstwerk voor je interieur, deze kunstvorm biedt eindeloze mogelijkheden.

 

Bezoek de Instagram-pagina van Sasseas voor inspiratie en ontdek hoe je je eigen gepersonaliseerde oyster decoupage kan bestellen !