Zijn Oester Libido Verhogend ?

Oesters hebben eeuwenlang een reputatie gehad als een lust opwekkend voedsel. Van oude legendes tot moderne overtuigingen, De manier waarop oesters mogelijk het libido kunnen verhogen, blijft de mensen fascineren.. Maar is er enige wetenschap achter deze beweringen, of zijn ze slechts mythen?

 

De Oude Oestermythe 

Volgens oude Griekse legenden werd de godin van de liefde, Aphrodite, geboren uit zeeschuim en kreeg ze een oester als symbool van vruchtbaarheid en verlangen. Deze verhalen legden de basis voor het geloof dat oesters het libido kunnen verhogen.

 

het was echter vrouwenversierder Giacomo Casanova die pas echt de oestermythe heeft vereeuwigd. Volgens zijn eigen dagboek slurpte Casanova tientallen oesters weg bij het ontbijt, met het idee dat ze lustopwekkend zouden werken.

 

Zijn Oester Libido Verhogend ?

Wetenschap Achter de Mythe:

Hoewel er geen direct bewijs is dat oesters het libido verhogen, bevatten ze wel voedingsstoffen die gunstig kunnen zijn voor seksuele gezondheid. Oesters zijn rijk aan zink, een mineraal dat essentieel is voor de productie van testosteron, het hormoon dat verband houdt met seksueel verlangen bij zowel mannen als vrouwen. Bovendien bevatten ze ook omega-3 vetzuren, die de bloedcirculatie kunnen verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezond seksueel functioneren.

 

Lees ook : Waarom zijn oesters gezond ? 

 

Conclusie:

Hoewel oesters misschien niet rechtstreeks zorgen voor een plotselinge toename van het libido, kunnen ze toch een positieve invloed hebben op seksuele gezondheid dankzij hun voedingsstoffen en psychologische associaties. Dus, de volgende keer dat je een romantisch diner plant, overweeg dan om wat oesters op het menu te zetten !

 

Kortom, oesters zijn niet alleen libido verhogend effect, maar zijn ook goed voor je gezondheid. Dus waarom niet eens een oester proberen? 

 

De Oester Broeders komen langs op jouw evenement, zoals een bruiloft of bedrijfsuitje, ongeacht de locatie. Ze laten je gasten kennismaken met oesters en champagne en zorgen voor een gezonde culinaire traktatie.

Die het libido wellicht doen verhogen !