Waar Oesters Plukken ?

Het zoeken naar de perfecte plek om oesters te plukken is als het vinden van een verborgen schat. Met zoveel prachtige kustgebieden over de hele wereld, van Europa tot Noord-Amerika en Azië, is er een overvloed aan mogelijkheden voor avontuurlijke fijnproevers.

 

In deze blog nemen we je mee op een reis naar enkele van de meest opwindende bestemmingen voor oesterplukkers.

Waar Oesters Plukken ?

 

  1. Bretagne, Frankrijk: Met zijn ruige kustlijn en rijke maritieme tradities is Bretagne een paradijs voor oesterliefhebbers. Langs de kust vind je talloze oesterbanken, waar je zelf kunt gaan plukken of kunt genieten van verse oesters in lokale restaurants.

  2. Westkaap, Zuid-Afrika: De Westkaap staat bekend om zijn spectaculaire landschappen en bloeiende oesterindustrie. Langs de kust van plaatsen zoals Knysna en Hermanus kun je deelnemen aan georganiseerde oesterpluktochten en genieten van de smaken van de zee.

  3. Prince Edward Island, Canada: Deze idyllische Canadese provincie staat bekend om zijn sappige oesters en schilderachtige kustdorpen. Ga op avontuur langs de kustlijn en ontdek verborgen oesterbanken waar je je eigen verse oesters kunt plukken.

  4. Hokkaido, Japan: Met zijn overvloedige zeevruchten en prachtige landschappen is Hokkaido een paradijs voor fijnproevers. Langs de kust van steden zoals Hakodate en Otaru kun je deelnemen aan oesterplukexcursies en genieten van de unieke smaken van Japanse oesters.

  5. Zeeland, Nederland: Last but not least is Zeeland, met zijn uitgestrekte kustlijn en heldere wateren. Hier kun je deelnemen aan georganiseerde oesterpluktochten of zelf op pad gaan langs de kust en genieten van de smaken van de Zeeuwse oesters.

Waar Oesters Plukken ?

Conclusie:

Of je nu kiest voor de ruige kusten van Bretagne, de spectaculaire landschappen van Zuid-Afrika, de idyllische stranden van Prince Edward Island, de culinaire geneugten van Hokkaido of de charme van Zeeland, er is een wereld aan mogelijkheden om oesters te plukken en te genieten van de unieke smaken van de zee. Dus pak je emmer en je laarzen en ga op ontdekkingstocht naar de perfecte plek om oesters te plukken!

 

Wil je niet de hele wereld over om elke oester te proberen?  Huur dan een paar oesterjongens in! Wij verzorgen oesters op locatie, waarbij we niet alleen de oesters openen, maar ook gasten kennis laten maken met deze heerlijke delicatesse.

 

Of het nu gaat om een chique bruiloft, een zakelijk evenement of een intiem feest, onze enthousiaste oestermannen staan voor je klaar geniet van oesters uit Ierland, Frankrijk en de Zeeuwse kust!

LEES OOK : Zijn Oesters Libido Verhogend ?